مقالات

مقایسه درب لابی چوبی، پلاستیکی و آلومینیومی

درب تمام چوب

درب لابی چوبی، پلاستیکی، آلومینیومی و مقایسه آنها

امنیت و عایق حرارتی: این دو معیار مهم در انتخاب درب ورودی مناسب هستند. درهای جلویی که از پلاستیک، آلومینیوم یا چوب ساخته شده اند، بسته به جنس، مزایا و معایب خود را دارند.

درهای جلویی یک شخصیت خانه می دهند – و این بسته به جنس آن بسیار متفاوت است. اما علاوه بر طراحی، نحوه رفتار درب های جلو ساخته شده از پلاستیک، آلومینیوم یا چوب از نظر امنیت و عایق حرارتی نیز نقش دارد.

درهای ورودی چوبی

درب لابی چوبی

چوب خواص بهینه ای برای درب لابی دارد: این ماده نه تنها طبیعی و بادوام است، بلکه دارای خواص عایق خوبی است که تضمین می کند گرمای داخل خانه از در خارج نشود.

یک هسته فولادی تضمین می‌کند که درب به مرور زمان به دلیل نوسانات دما تاب نمی‌خورد – اما امنیت را نیز تضمین می‌کند، به همین دلیل است که سازندگان باید هنگام خرید درب چوبی به این موضوع توجه ویژه داشته باشند.

نقطه ضعف: درهای لابی ساخته شده از چوب در مقایسه با سایر مواد به نگهداری زیادی نیاز دارند. برای اینکه آنها در دراز مدت در برابر آب و هوا و اشعه ماوراء بنفش مقاومت کنند، باید به طور مرتب لعاب شوند.

درب های پلاستیکی

درب جلو، پلاستیک، عکس: EGE/Kömming

درب های لابی ساخته شده از پلاستیک این مزیت را دارند که نسبتاً ارزان هستند، مراقبت از آنها آسان است و عملاً نیازی به نگهداری ندارند. درهای ورودی پلاستیکی انتخاب خوبی برای عایق حرارتی در خانه هستند: خواص عایق خوب مواد تضمین می کند که گرما از خانه نمی تواند از در خارج شود. از آنجایی که پلاستیک یک ماده بسیار انعطاف پذیر است که می تواند در طول زمان تاب بخورد، مهم است که درب یک هسته فولادی در اطراف داشته باشد. این همچنین محافظت کافی در برابر سارقان را فراهم می کند.

همچنین بخوانید:انواع درب لابی چوبی

درب لابی آلومینیومی

درب جلو، آلومینیوم، عکس: EGE/Heroal

آلومینیوم به عنوان ماده ای برای درب های لابی بسیار مناسب است: درب ها به راحتی تمیز می شوند و بسیار پایدار هستند.با سطحی که به درستی درمان شده، شرایط آب و هوایی مانند باران نمی تواند به آنها آسیب برساند. یک نقطه ضعف، خواص عایق نسبتا ضعیف مواد است. بنابراین درهای جلویی آلومینیومی باید دارای یک لایه عایق برای اطمینان از عایق حرارتی مناسب باشند. درب های جلوی آلومینیومی به دلیل پایداری، استانداردهای امنیتی بالایی را ارائه می دهند.

مزایا و معایب مواد مختلف برای درب لابی

مزایا معایب قیمت
پلاستیک
  • ارزان
  • مراقبت آسان
  • تقریباً بدون نیاز به تعمیر و نگهداری
  • خواص عایق خوب
  • عایق صوتی نسبتا ضعیف
  • برای جلوگیری از تاب برداشتن درب در طول زمان، خریداران باید مطمئن شوند که دارای یک هسته فولادی است.
  • بسته به نوع پلاستیک، مواد ممکن است در طول سال ها تغییر رنگ دهند.
از حدود 250 یورو    
آلومینیوم
  • فوق العاده پایدار
  • با سطح درمان شده نیز به راحتی تمیز می شود
  • بدون نیاز به رنگ آمیزی، در رنگ های مختلف موجود است
  • برای خواص عایق خوب، درب باید با یک لایه عایق در داخل ارائه شود.
از حدود 500 یورو    
چوب
  • بهترین عایق حرارتی و عایق صدا
  • مواد نگهداری نسبتاً بالایی دارند
  • لعاب معمولی لازم است
  • عمر مفید بستگی به عملیات سطحی دارد
از حدود 600 یورو    

همچنین بخوانید:مزایا و معایب درب لابی چوبی

حتما این مقاله را نیز مطالعه کنید
راه پله چوبی داخل ساختمان و نکاتی درباره آن

نکاتی راجع به درب لابی

1. حتی قبل از خرید درب، افراد دست به کار باید ابتدا ارتفاع، عرض و عمق باز شدن در را تعیین و یادداشت کنند. علاوه بر این، از قبل باید مشخص شود که درب باید به سمت چپ یا راست باز شود و آیا می توان آن را به سمت داخل باز کرد یا به بیرون – البته این تصمیم به شرایط ورودی خانه نیز بستگی دارد.

2. قبل از نصب درب، بهتر است درب را از نظر ایراد بررسی کنید. برای این کار کافی است در را با زاویه کمی به دیوار تکیه دهید. هنگام بررسی، نه تنها به دنبال خراش های احتمالی باشید، بلکه اندازه گیری کنید که آیا درب قبلا تاب خورده است یا خیر.

3. اگر تصمیم به درب ورودی چوبی گرفته اید، ممکن است مجبور شوید قبل از نصب یک لایه ضخیم لعاب به آن بمالید. اینکه آیا این ضروری است یا در توضیحات محصول ذکر شده است یا می توان از سازنده درخواست کرد.

4. حالا قاب کور را می توان در دهانه در قرار داد. افرادی که خودتان آن را انجام می دهند باید آستانه را کاملاً با مواد زیرین قرار دهند تا از پایداری لازم اطمینان حاصل شود. سطح روح به بررسی تراز بودن قاب کمک می کند.

5. حالا درب را به عنوان آزمایش آویزان کنید. مهم: فاصله بین برگ درب و کف تمام شده را بررسی کنید. این باید حدود یک سانتی‌متر باشد، در غیر این صورت ممکن است اجسام خارجی در زیر فرو رفته و کف را خراش دهند.

6. اگر همه چیز سر جای خود است، ابتدا لولای در را باز کنید. سپس محل سوراخ‌هایی را روی قاب پنجره که قرار است بعداً درب از طریق آن‌ها با رولپلاک‌هایی در دیوار پیچ شود، علامت بزنید. ممکن است بعداً نیاز به تنظیم مجدد باشد، بنابراین توصیه می شود از سمتی که در باز می شود شروع کنید. سوراخ های مته باید حدود نیم متر از هم فاصله داشته باشند و چهار تا هشت اینچ از گوشه درب خوب باشد.

7. حالا نوبت سوراخ کردن قاب است. پس از اینکه سر پیچ بعداً در این سوراخ‌ها قرار گرفت، توصیه می‌شود با یک سینک پیش‌رو دوباره کار کنید و سوراخ‌های سمت در را به اندازه قطر سر پیچ باز کنید.

8. حالا با استفاده از مته سنگ، سوراخ های رولپلاک دیوار را از چارچوب پنجره سوراخ کنید. رولپلاک ها را داخل سوراخ ها قرار دهید و قاب را محکم به دیوار بچسبانید. سر پیچ ها دیگر نباید از قاب بیرون بزنند.

9. اکنون می توان در را دوباره آویزان کرد. اگر همه چیز به درستی در سمت قفل نشسته باشد و هیچ چیز منحرف نشده باشد، می توان این روش را در آنجا تکرار کرد. در غیر این صورت به سادگی با گوه های چوبی در کناره ها دوباره تنظیم کنید.

10. هنگامی که درب به درستی قرار می گیرد، شکاف بین قاب و دیوار را می توان با مواد عایق و/یا فوم نصب پر کرد. آخرین مرحله تنظیم دقیق درب روی لولا است. بسته به سازنده، پیچ های تنظیم به طور متفاوتی متصل می شوند. توضیحات محصول یا خود سازنده اطلاعات دقیق تری ارائه می دهد.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها